Bedrijfshulpverlening / EHBO

Ieder middengroot of grootbedrijf kent ze wel, een aangewezen collega die bij calamiteiten als eerste ter plaatse is. Misschien ben jij wel de aangewezen persoon om bedrijfshulpverlening te verrichten. In dat geval moet jij een geldig BHV diploma kunnen overleggen.

In andere gevallen wordt er van je verlangt een EHBO diploma te onderhouden. Dit kan een vereiste vanuit jouw werkgever zijn, vaak gaat het dan om een reguliere EHBO cursus die jaarlijks wordt herhaald. Het kan ook een wettelijke verplichting zijn, bijvoorbeeld wanneer je werkzaam bent in de kinderopvang. Het onderhouden van een kinderen EHBO certificaat is dan verplicht.

Wij bieden de volgende EHBO en BHV cursussen aan:

  • 1-daagse BHV cursus van 9:00 tot 17:00
  • 1-daagse kinderen EHBO (1 dagdeel)
  • 3-daagse volledige EHBO (3 volledige dagen)

Alle 1-daagse cursussen worden aangeboden voor een all-in tarief van 150 euro exclusief BTW. Alle 3-daagse cursussen worden aangeboden voor 295 euro exclusief BTW. Tegen een kleine meerprijs is voor de BHV tevens een NIBHV supplement te verkrijgen.

Alle bovenstaande cursussen worden gegeven op onze vestiging aan de Zenderstraat 27 te Almere. Voor meer informatie raadpleeg de contactpagina voor contactgegevens.

profile
Jan Schouten
/ Beveiligersdocent

Jan heeft eerst vele jaren in loondienst gewerkt, en is sinds enkele jaren zelf trainingen gaan geven in zowel de BHV als EHBO. Jan geeft BHV cursussen conform de NIBHV richtlijn, en heeft een vaste collega die hem bijstaat of vervangt bij de EHBO cursussen.